Hoofdgerechten

ENTRECOTE DRY AGED  

vers van het mes met een vetrandje   

200gr – 26,5    300gr – 35

TEXAN SPARE RIBS 

zoet I pikant I garlic I bbq  24,75

(elke donderdag onbeperkt) 

RIBEYE ROAST

mals gegrilde ribeye 250 gr  27

STEAK TEXAS 

tournedos v/d grill 200gr  29,75

STEAK “JUS” 

tournedos 200gr in de pan gebakken l koetjes-jus  29,75

MIXED GRILL  

ossenhaas I varkenshaas I hamburger I spareribs   26

VLAAMS STOOFPOTJE  

mals gestoofd rundvlees in smaakvolle jus 18,5

CHICKEN RUSH 

kipsaté aan een spies I satésaus kroepoek I  

atjar I normaal  18,5  I groot  23,5

BAKED SALMON STEAK

gebakken verse zalm l Zeeuws spek I cajunkruiden l honing  21,5

STEAKHOUSE BURGER  

grain fed runder burger I bacon I rode ui I cheddar cheese l mango-chutney   15,5   

STEAKHOUSE VEGABURGER    

vegetarische burger I rode ui I cheddar cheese l mango-chutney  15,5

SOUL IN A BOWL (2 PERS.)

spareribs I Vlaamse stoof I kip piri-piri I varkenshaas saté   25 p.p.

TANDOORI PORC PEN 

gemarineerde varkenshaas aan een spies     

normaal 19,5 I  groot  24,5 

SCAMPI’S OP DE SPIES 

gegrilde scampi`s in pantser met limoen-mayonaise  19,5

SURF & TURF 

steak & scampi  32,5

FUNGO DI CASTAGNO 

pappardelle l kastanje champignons l knoflook l

lente ui l room l Parmezaan  15,5

MEDITERAANS VISPOTJE

zalm I kabeljauw I scampi l mosseltjes  18,5

Alle gerechten worden geserveerd met passende garnituren

WARME SAUSJES

pepersaus I satésaus I huisgemaakte koetje jus I piripiri saus

champignonsaus I Jack Daniel’s saus

SUPPLEMENTEN

gebakken champignons  3 I spek, ui, champignons  3,5

VOOR DE KLEINE GASTJES

KIPSATÉ 

SPARERIBS 

BEEFSPIES 

KIPNUGGETS 

KIBBELING 

FRIKADEL normaal / XXL 

  • frietjes I appelmoes I kinderijsje & lollie toe  9