Vacatures beschikbaar

15 apr 2022 Francois en Mirjam

Werken bij de Lachende Koe is nooit saai. Niet voor niets zijn wij het gezelligste Steakhouse van Goes 😃 Wij houden van gezelligheid en lekker eten en willen dat onze gasten ons niet meer vergeten. En dat alles in het mooie en sfeervolle Goes, zorgt ervoor dat de Lachende Koe een leuke, uitdagende werkplek is.Op dit moment hebben wij de volgende vacatures openstaan. Ook zijn wij voor alle functies opzoek naar scholieren/studenten/tussenjaarders die een leuke bijbaan zoeken.

MEDEWERKER BEDIENING Als medewerker bediening ben je verantwoordelijk voor je eigen wijk met gasten. Jij zorgt dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Je maakt een praatje, neemt bestellingen op met een glimlach en zorgt dat de mensen met een tevreden gevoel onze zaak verlaten. Je werkt in een leuk en enthousiast team.

Wij zoeken :– Iemand die ervaring heeft in een vergelijkbaar horecabedrijf.– 3 tot 5 dagen beschikbaar is.– Die zelfstandig kan werken maar die ook prima in een team kan werken.– Sociaal vaardig is.– De Nederlandse taal goed beheerst en enige kennis heeft van de Engelse of Duitse taal.

Wij bieden:-Jaarcontract voor 16 t/m 32 uur met wisselende arbeidstijden of juist vaste tijden en dagen.-Goed salaris, rekening houdend met ervaring en inzet -Reiskostenvergoeding -Fooien worden onderling verdeeld.-Wij bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van werk gerelateerde cursussen of trainingen.-Wij zijn een erkend leerbedrijf

ZELFSTANDIG WERKEND KOK/ HULPKOK Binnen het team van de Lachende Koe ben je verantwoordelijk voor het bereiden van een grote verscheidenheid aan gerechten, het bewaken van de kwaliteit, de mise- en -place activiteiten en het schoonhouden van de keuken volgens HACCP richtlijnen.

Wij zoeken:-Iemand met werkervaring en die bekend is met de HACCP richtlijnen-Die kwaliteitsgericht is en goed in een team kan samenwerken-Communicatief vaardig is en de Nederlandse taal goed beheerst-Flexibel inzetbaar en minimaal 2 en max. 4 dagen beschikbaar is

Wij bieden:-Jaarcontract voor +/- 25 uur met wisselende arbeidstijden of juist vaste tijden en dagen.-Goed salaris, rekening houdend met ervaring en inzet -Reiskostenvergoeding -Fooien worden onderling verdeeld.-Wij bieden de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door het volgen van werk gerelateerde cursussen of trainingen.-Wij zijn een erkend leerbedrijf

Dus ben je nog op zoek naar een leuke job of nieuwe uitdaging, DM of app voor een sollicitatie of meer informatie. 📲06-41498702 (fulltime / parttime of alleen in het weekend en vakanties) #werkeninzeeland #goes #horecawerk #vacatures #personeelgezocht #vakantiewerk #zeeland #job #nieuwejob